2310488751 Αιγαίου 48, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη oikias82@gmail.com
hero image
 

Κουρτίνες
Οικίας Ένδυση - Ταπετσαρίες - Συστήματα Σκίασης - Χαλιά - Μοκέτες - Καλαμαριά Θεσσαλονίκη


 

Ένα από τα πιο βασικά διακοσμητικά, αλλά παράλληλα και χρηστικά στοιχεία για τους χώρους του σπιτιού, είναι οι κουρτίνες.
Οι κουρτίνες συγκρατούν το έντονο φως της ημέρας εκτός του εσωτερικού σου χώρου και καλύπτουν τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες για να μη φαίνεται το εσωτερικό του σπιτιού στους περαστικούς που περνούν απ έξω. 
Επειδή λοιπόν οι χρήσεις των κουρτινών είναι αρκετές, υπάρχουν και πολλά διαφορετικά είδη για τις καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.
 
Στο Οικίας Ένδυση διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από κουρτίνες των μεγαλύτερων Οίκων για να βρεις αυτές που θα ταιριάξουν στο προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες σας. 
Είτε ψάχνετε για διπλές ή μονές κουρτίνες σαλονιού, είτε κρεβατοκάμαρας, είτε παιδικού δωματίου, διαθέτουμε κουρτίνες που είναι κατάλληλες για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. 

 

 

 
 
 
     
     
 
 

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε κουρτίνες, διάφορα στυλ, σχέδια, υφάσματα, διαστάσεις και χρώματα, για να πετύχετε τους συνδυασμούς που ονειρεύεστε, έτσι ακριβώς όπως τους είχες φανταστεί.
 
Επισκέψου το κατάστημά μας Οικίας Ένδυση στην Θεσσαλονίκη Αιγαίου 48, Καλαμαριά και βρες κουρτίνες σαλονιού έτοιμες, μοντέρνες ή κλασικές, κουρτίνες blackout για πλήρη συσκότιση του δωματίου ή κουρτίνες ημιδιάφανες για μια απλή διακοσμητική πινελιά. 

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε υφάσματα για να ράψετε κουρτίνες με το μέτρο, ώστε να φτιάξετε αυτό που χρειάζεσται και να ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Ράβουμε και φροντίζουμε τις κουρτίνες σας καλύτερα και από τις δικές μας.