2310488751 Αιγαίου 48, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη oikias82@gmail.com

Οικίας Ένδυση
Κουρτίνες - Ταπετσαρίες - Συστήματα Σκίασης - Χαλιά - Μοκέτες - Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Η ομάδα μας στο Οικίας Ένδυση είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρείς λύσεις και να επιλέξεις τα σωστά προιόντα για τον χώρο που θέλεις να ανανεώσεις!
Μεγάλες αλλαγές με μικρές παρεμβάσεις για το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό σου καθώς ακόμα και το σκάφος σου.
 

 

Κουρτίνες & Κουρτινόξυλα

Κουρτίνες & Κουρτινόξυλα

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε κουρτίνες, διάφορα στυλ, σχέδια, υφάσματα, διαστάσεις και χρώματα, για να πετύχετε τους συνδυασμούς που ονειρεύεστε, έτσι ακριβώς όπως τους είχες φανταστεί.

Κουρτίνες

Κουρτίνες

Στο Οικίας Ένδυση διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από κουρτίνες των μεγαλύτερων Οίκων για να βρεις αυτές που θα ταιριάξουν στο προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουρτινόξυλα - Μηχανισμοί Κουρτινών

Κουρτινόξυλα - Μηχανισμοί Κουρτινών

Στο κατάστημα μας θα βρείτε Inox Κουρτινόξυλα, Ξύλινα Κουρτινόξυλα, Μετώπες, Παιδικά Κουρτινόξυλα, Ρόμαν, Σιδηρόδρομους Κουρτινόξυλου, Σφυρήλατα Κουρτινόξυλα, Αμπράζ-Μαγνήτες, Αξεσουάρ Inox Κουρτινόξυλων και Αξεσουάρ Ξύλινων Κουρτινόξυλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ράψετε κουρτίνες με το μέτρο

Ράψετε κουρτίνες με το μέτρο

Μπορείτε να επιλέξετε υφάσματα για να ράψετε κουρτίνες με το μέτρο, ώστε να φτιάξετε αυτό που χρειάζεσται και να ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες σας. Ράβουμε και φροντίζουμε τις κουρτίνες σας καλύτερα και από τις δικές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουρτίνες σε διάφορα σχέδια
Κουρτίνες Κλασσικές
Κουρτίνες Μοντέρνες
Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες

Μεταμορφώστε το δωμάτιο σας με ταπετσαρίες τοίχου, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία θεμάτων του καταστήματός μας Οικίας Ένδυση.